Spiritualiteit

Spiritualiteit zonder zweverigheid

Spiritualiteit in spijkerbroek

Nou ja niet echt natuurlijk. Tenzij je wel van spijkerbroeken houdt.

Spiritualiteit zonder zweverigheid. Gewoon met beide benen op de grond. Het woord spiritualiteit is voor vele geen een onbekende term meer. Je hoort het op tv programma’s, mensen mediteren, en er zijn genoeg workshops te vinden, maar spiritualiteit is zelfs al het zorgen voor jezelf en denken aan je naasten. Dat je lief bent voor jezelf en je omgeving. Het is een term met veel betekenissen en toch dezelfde kern. Namelijk het draait allemaal om wie JIJ van binnen bent.

Misschien weet je dat er meer is tussen hemel en aarde. Heb je al verlies gekend van een dierbare en voel je dat er meer is. Wij als mensen proberen het altijd zo verklaarbaar mogelijk te houden. Als we het kunnen verklaren dan is het er. Anders is het ver gezocht en zweverig.

Nu is er niets zweverigs aan het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Het is bijna wetenschap geworden. Kijk naar astrologie, wij als mensen bestaan gewoon uit fucking sterrenstof! We komen toch tenslotte ergens vandaan? En we gaan uiteindelijk ook weer “ergens” naartoe. De mysterie van dit bestaan. Het belangrijkste is het vinden van jouw eigen waarheid. Voel dus voor jezelf wat er klopt, en accepteer soms dat iets niet te verklaren is. Dan maken we het een stuk makkelijker.

Reading

Verleden – heden – toekomst = €22,-
Hier krijg je een spraakmemo van ongeveer 3 min. En foto’s van de kaartlegging.

Wil je een uitgebreidere reading via zoom of in overleg op locatie? Dan zijn de kosten €44 (exclusief reiskosten)

Boek een reading

Wel een proces met ups & downs

Durf het pad te bewandelen
Het pad van spiritualiteit kan soms ontzettend eenzaam voelen. Het is een proces van bewustwording. Dit gaat gepaard met dingen verwerken op diep ziel-niveau. Het is geen hogere wiskunde. Wel een intens proces met ups & downs.

We zijn spirituele wezens die prima op aarde kunnen lopen zonder zweverigheid en met beide benen op de grond kunnen blijven staan. 

Voel jij je eenzaam op het pad van spiritualiteit of kan je handvaten gebruiken. Boek dan een gratis intake gesprek of stuur je vraag: Via dit Contact-formulier.

Contact

Vragen of Nieuwsgierig? stuur mij een bericht