Mijn visie

[/et_pb_column]

Liefdevol, enthousiast en met een gezonde dosis humor.

“Het medicijn roept je…”

Plantmedicina

Het medicijn roept je…

Voor de allereerste keer… spannend maar het gevoel van JA dit is voor mij. Je voelt de roeping en besluit ja te zeggen. Je reis is begonnen….. gedachten stromen en je voelt de spanning. De spanning voor het onbekende de angst wat je misschien tegen gaat komen. Alles zit al in jezelf, maar je weet het nog niet. Nog zo onzeker op je pad weet je niet wat er komen gaat. Het kan alle kanten op en je hebt al zo veel meegemaakt. Maar het laat je niet tegenhouden. Liefdevol, nieuwsgierig en vanuit vertrouwen ga je dapper vooruit en werken we door je ceremonie heen. Je weet dat je in goede handen bent, maar de spanning is er. Niet wetende waar je moet beginnen in je voorbereiding. Je voelt chaos en onrust terwijl je dit niet wil. Wat verteld je lichaam? Wat mag er gezien, gehoord en geheeld worden? Klaar om de sprong te wagen in het diepe. Samen met jou help ik jou hier liefdevol doorheen en het zetten van de juiste intentie voor jou.

 

Wat is een intentie? Een intentie geeft je sturing tijdens je reis. Het geeft perspectief en schijnt licht op een situatie die gezien mag worden.

 

Na je ceremonie zullen we het samen integreren. Ik geef jou de handvaten, ontspanning en rust die waar je verlangt. Zodat jij gericht kunt werken aan wat voor jou belangrijk is. Ik haal je spanning weg en wandel een stuk mee op jouw pad.

 

 

Begeleiding in het proces van plantmedicijnen

Mijn doel is om jou zo puur en zuiver mogelijk door je innerlijke reis heen te helpen.
Zodat jij de focus kan hebben op de dingen die voor jou belangrijk zijn en met een ontspannen gevoel de ceremonie in kunt gaan. Om jou te ontlasten van veel huiswerk en eindeloze zoektochten naar kennis over de plantmedicijnen. Doordat er steeds meer kennis op de markt is, is het soms verwarrend om te weten waar je moet zoeken en wat je voor “waarheid” aan mag nemen. Voel vooral wat voor jou het beste is.

Na jouw reis mag je de ervaring integreren in jouw leven. Hier kan het soms erg moeilijk of verwarrend worden. Je kunt van alles zijn tegengekomen of wil je het liefst zo snel mogelijk een carrière switch maken.
Hierin begeleid ik jou vanuit wijsheid, liefde, helderheid en in communicatie met de planten-spirits hoe je dit het beste kunt gaan vormgeven stap voor stap. Soms kan het overweldigend zijn en lastig om weer in het “gewone” leven of te wel de Matrix te stappen.

Door dit traject zul jij veel meer uit jouw reis kunnen halen en doelgericht je huiswerk kunnen integreren. Het zijn alle stapjes die jouw reis compleet maken. Het is de kennis die het voor jou minder chaotisch zal maken. De handvaten en begeleiding in een voor-na traject zullen jou gegarandeerd meer helderheid en perspectief geven.

Liefdevol en in je kracht.

Contact

Vragen of Nieuwsgierig? stuur mij een bericht