
Boodschappenlijst
Voor 2 personen of 2 porties
- 200 gr broccoli
- 1 zoete puntpaprika’s
- 125 gr champignons
- 1/2 ui
- 1 teentje knoflook
- 500 gram zoete aardappel
- één scheutje amandelmelk
- 1 theelepel tijm
Zoete aardappel ovenschotel met gegrilde groenten
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 200 graden
- Schil de zoete aardappelen en kook deze in ruim water in 15 á 20 minuten gaar.
- Giet de aardappelen af
- Voeg een scheutje kokosmelk/amandelmelk toe en prak tot puree.
- Snijd de champignons in plakjes, de zoete puntpaprika in blokjes en snijd de broccoli in roosjes. Snipper de ui en hak de teentjes knoflook fijn en 5 min roerbakken/wokken
- Giet de aardappels af en doe er een beetje amandelmelk/kokosmelk bij en pureer dit.
- Stop de groente in een ovenschaal en giet je de zoete aardappelpuree eroverheen.
- *EXTRA naar eigen smaak toevoegen: cottage cheese. Voeg deze tussen de laag van groente en de zoete aardappels
- 20 min afbakken in de oven op 200 graden
Enjoy!


+ EXTRA Slow-juice recept
Dit is een fantastisch en lekker recept voor 2 á 3 sapjes:
- 500 gram biologische rode biet
- 3 stengels bleekselderij
- ¼ gember
- ½ ananas
Wil je meer recepten zoals deze?
Schrijf je dan nu in voor het E-Book.